Tel:0703143499

Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa oss.

info@mjorg.se

Eller varför inte sända oss ett e-post, vi svarar inom 24 timmar.

Läs recensioner och ta del av erbjudanden på vår sida på Facebook.

Personen

Bakgrund

Född och uppvuxen mitt i glasriket på 70-talet har Mona med sig värderingar som bottnar i godhet, hög arbetsmoral och yrkesstolthet.


Mona tog sitt första jobb som tonåring i en tobaksaffär och strax blev småstaden för liten och byttes till huvudstadens möjligheter. 

Erfarenhet

Yrkesmässigt uppfostrad in i ledarrollen under 2000-talets blomstrande elektronikhandel bestämde sig Mona för att utveckla genom utbildning.


Hon lärde sig snabbt att lära ut sälj, service, ledarskap och kommunikation och blev mycket uppskattad. i rollen.

resultat

Mona är ytterst leveranssäker genom sina unika metoder att förenkla förändring och höga förmåga att få medarbetare att hitta (tillbaka till?) passion och glädje i sitt yrkesutövande.


De senaste 15 åren har hon gjort säljare av varuplockare och ledare av mellanchefer.vision

Vi skapar snabb förändring som ger en ökning i självförtroende i din organisation. På den vågen av förtroende genomförs de förbättringar som krävs för fortsatt hållbara resultat.


Antingen genom, vilket rekommenderas, eller åt om ni hellre vill det

jag kallar mig specialist

Jag är specialist på organisationsutveckling, jag har rötter i sälj och värdesätter därför goda relationer och kommunikation, jag har passionen i ledarskap och utbildning och brinner därför för utveckling och resultat och jag har spetskompetensen i att ta fram viljan och drivet i dem jag leder, coachar eller utbildar. 


Jag är bred i kompetens och kunskap, agil i ledarskap och närvarande som medmänniska.


Jag är ingen expert och långt ifrån felfri men skillnaden är att jag lärt av alla mina misstag och kan därför guida förbi dem du inte behöver göra för din egen utvecklings skull. För en del läxor kan du bara lära genom att känna dem inifrån och ut. Men i mig har du en trygg följeslagare och känslor tillhör både din utveckling och ett gott ledarskap.


Det finns en grovt förenklad regel om att vem som helst kan bli bra på något om en lägger 10000 timmar på det. Jag har vaknat varje morgon med en inställning och en längtan att göra bättre idag än jag gjorde igår. Att utveckla mig, den verksamhet jag tillhör eller någon i min omgivning har varit ett medvetet fokus och jag har aldrig lutat mig tillbaka i en titel och trott att denna gjort mig till något eller någon. 


Jag har alltid bara velat göra bättre idag än jag gjorde igår.


Med målmedveten och handledd övning samt mentala prestationer har jag gjort snart 30000 timmar av det jag säger mig vara bra på. Det jag är bra på, det jag lever och andas för så det må vara provocerande men jag kallar mig specialist.

Arbetssättet

När Mona var arbetstagare var en av hennes främsta begåvningar förmågan att göra varje verksamheten till hennes egen och därigenom gå in var dag med ett tankesätt att ständigt göra bättre, utveckla och skapa bättre resultat.


Grundinställningen var också att slippa svara på samma fråga två gånger och få medarbetare, kollegor och även hennes chefer att känna en trygghet i henne och hennes sätt att utveckla och leda. 


Något som innebar en mycket stor arbetsinsats i början av varje uppdrag men som alltid resulterade att hon själv jobbade bort sin egen närvaro i driften.


Till slut återstod endast mätning, uppföljning och att förfina de metoder hon utvecklade och utövade genom organisationerna.

Mona är långt ifrån självlärd och har gått otaliga utbildningar i ledarskap, kommunikation, försäljning och kundservice men med inställningen att föra vidare kunskaperna i förenklade, praktiska handfasta metoder i den verksamhet hon vid tillfället tillhört.


Hon har tagit grundmetodik från de stora teoretikerna och omsatt det i utbildning, coachning och ledarskap i över 15 år. Fördelen med beprövad pedagogik är att fallgropar och onödiga misstag lätt undviks.


Mest troligt har du hittat hit för att något inte stämmer i din organisation, kanske är det en magkänsla och en svårighet att sova gott som tog dig hit? Kanske är det bristande resultat? Kanske är det att du helt enkelt inte längre vet vad du ska göra och börjar att tvivla på din egen förmåga?Resultatet

Grundproblematiken kan vara svåridentifierad så vi börjar med en analys och säkerställer då också syftet med er beställning. 

Vi förmäter, eftermäter och följer även upp de mjuka värden vi tillsammans fastställt.


Resultatet ska ligga så nära önskat och beställt utfall som möjligt och gärna överträffa era förväntningar.


Vi hjälper gärna till så länge det behövs för vi bryr oss om goda relationer och resultat.